Premieră: Vecina de deasupra la Teatrul Evreiesc de Stat

Spectacol recomandat persoanelor cu vârsta peste 12 ani
vineri, 19-10-2018, 20:00

De: Pierre Chesnot

Regia: Natalie Ester și Dragoș Stemate

Cu: Natalie Ester și Dragoș Stemate

În acest moment nu se mai pot cumpăra bilete pentru acest spectacol.

Paris. Un imobil. Două apartamente învecinate și doi proprietari: Sophie Delassere, recent mutată la noua ei adresă, împlinește 41 de ani de singurătate; Bertrand Lauchaume, cercetător și profesor de istorie antică, la Universitate, are doi cârnați planificați pentru cină.

O inundație neprevăzută le dă planurile peste cap și îi obligă să se descopere. Bertrand se arată teribil de indignat din cauza pagubelor produse de noua lui vecină. Cea de dinainte era ideală, era paralizată.

Lucrurile se complică grav, atunci când imprevizibila Sophie își propune să îl seducă pe nesuferitul dispus să o reclame.

Pierre Chesnot este unul dintre dramaturgii care au întrecut standardele umorului. Textele lui, odată devenite spectacole, creează publicului dependență și urcă în topul comediilor pe care îți dorești să le revezi de nenumărate ori. Natalie Ester și Dragoș Stemate s-au aliat în demersul reconstituirii lumii lui Sophie Delassere și Bertrand Lachaume și abia așteaptă să deveniți martorii aventurii lor spectaculoase.

 

MUZICA: Bert Kaempfert

 

O PRODUCȚIE LUDUS & LOGOS, 2018

Durata: 70 minute
Preț bilet: 40lei