IMPROLOGIA – primul show la Godot

Spectacol recomandat persoanelor cu vârsta peste 12 ani
joi, 20-09-2018, 21:30

De: -

Regia: -

Cu: Aida Economu, Ana Maria Georgescu, Alexandru Zob, Catalin Neamtu, Cosmin Selesi, Cosmin Natanticu, Daniel Hara, Marian Hâncu, Octavian Strunila, Paul Ipate

În acest moment nu se mai pot cumpăra bilete pentru acest spectacol.

Imprologia este o ramură a medicinei, necunoscută până acum. Tratează stresul, plafonarea și îmbunătățește, de la prima vizită, starea de spirit.

 

Cercetăm improvizația zi de zi, patronați de Legământul lui Johnstone, Keith Johnstone.

“Hai să imprologim toate sufletile!” cum spunea regretatul Grigore Ureche.

Suntem zece în echipă și ne aflăm într-o continuă transformare, în armonie cu fenomenul pe care îl studiem. În fiecare joi vă prezentăm rezultatele săptămânii. La întâlnirile noastre vor fi de fiecare dată patru cercetători improvizatori, un pianist și un prezentator, formula clasică de șase.

 

Ne dorim ca știința improvizației să devină, cândva, materie de școală primară. Cu ajutorul ei vom vedea în jurul nostru oameni mai veseli, mai conectați unul cu altul, nu cu tehnologia, mai spontani.

 

Imprologia este un proiect pe termen lung, nefinanțat prin fonduri europene și are un singur țel: relaxarea omului cu orice preț. Un preț decent de 45/bilet, cât un pain au chocolatte de 35 de grame pe Champs Elysees. Randevous-urile noastre din fiecare joi se vor întâmpla la Godot pe Blănari 14.

Durata: 120 minute
Preț bilet: 45lei