!MPRO Days with the Maydays

Asociația Tam-Tam te invită  la prima tabără de improvizație și cunoaștere ce îşi propune schimbul cultural între actorii români şi unul dintre cele mai renumite şi experimentate grupuri de improvizatori europeni, britanicii de la The Maydays.

Ai șansa de a dobândi noi competenţe și expertize în domeniul teatrului de improvizaţie alături de:

JEN ROWE

Actriţă, artist vocal, scriitoare şi trainer. Improvizează cu trupa Impromptu Shakespeare şi în spectacolul în doi Two Seats Four Cheeks. S-a antrenat la Second City şi Annoyance Chicago, predă impro pentru scriere creativă, şi scrie două chestii deodată: un pilot pentru un sitcom, şi un one-woman show despre o scriitoare de SF-uri.

JAMES WHITTAKER

A studiat actoria la Royal Central School of Speech and Drama, a jucat teatru clasic pe West End, şi cântă în Grim’s Dyke Opera. Este un ninja al improvizaţiei în trupa “Impromptu Shakespeare”, creează piese scurte şi absurde în two-prov-ul “James & I”, şi îşi face timp să improvizeze cu o inteligenţă artificială în Improbiotics Ltd.

LIZ PETERS

A studiat actoria la Mountview Academy of Theatre Arts şi face parte din Ohana – The European Improvisers Project. Pe lângă spectacolele în care joacă, Liz este şi certificată ca Embodied Facilitator, ajutând oamenii să aibă mai mult impact şi să se simtă mai în largul lor în lumina reflectoarelor.

JOE SAMUEL

Este pianist de muzică clasică, şi violinist, educat la Royal Holloway University. Joe este regizorul muzical al The Treason Show, şi predă tot ce se poate cu şi despre pian. Împreună cu Heather Urquhart, a scris “Sing It”, o carte despre impro muzical.

 

17-21 mai în Constanța                       21-25 mai în Sibiu                        25-27 mai în Bucureşti

 

Pe cine invităm?

Toți actorii și studenții la actorie din România care vor să adauge un plus valoare experienței lor profesionale, într-un cadru informal și într-un grup internațional.

Participanții din București vor avea șansa de a face parte din distribuția unui show de impoviziție găzduit de Godot Cafe-Teatru pe 25 mai.

 

____________________________________

 

Vino să vezi spectacolul de teatru de improvizaţie creat de britanicii de la The Maydays pe parcursul rezidenţei de creaţie în România. Actorii Jen Rowe, Liz Peters, James Whittaker şi pianistul Joe Samuel au ascultat poveşti despre trecut, au interacţionat cu oamenii prezentului în Constanţa, Sibiu şi Bucureşti, iar acum vor reflecta tot ce au înţeles într-un spectacol eveniment. Vineri 25 mai la Godot Cafe Teatru. În limba engleză.

 

Mai multe detalii:

Improfest Workshops

Improvest Program

§

Încă din copilărie, bunicii au fost cei care ne-au deschis porți către lumi pe care n-am fi avut cum să le cunoaștem până atunci. De la ei am învățat că timpul nu e cel mai mare dușman al nostru și că bucuriile se ascund uneori în lucruri mărunte.

Fie că încă ne mai bucură duminicile cu povești, fie că ne privesc deja din locuri mai bune, rămân un simbol al iubirii necondiționate, al bunătății și al înțelepciunii.

Sunt însă bunici pe care nu îi mai vizitează nimeni. Mulți dintre ei nu își mai permit nici măcar bucurii simple: o masă în oraș sau un spectacol de teatru.

Godot Cafe – Teatru, în colaborare cu Telefonul Vârstnicului – program al Fundației Principesa Margareta a României, te invită să oferi unui bătrân cu venituri reduse o după-amiază la teatru și o masă în oraș. Printr-o donație minimă de 25 de lei poți aduce o bucurie imensă în viața unui bunic.

§