Utilizarea biletelor Godot Cafe-Teatru

Prin cumpararea și rezervarea biletelor disponibile prin serviciul online, rezervarea locurilor in sala achizitionate se face automat, in limita locurilor disponibile. Toate rezervarile expira cu 15 minute inainte de ora inceperii spectacolului, in cazul neprezentarii. Godot Cafe-Teatru nu isi asuma nicio despagubire in cazul nerespectarii intervalului de timp anterior mentionat. In caz de intarziere, cumparatorii care nu respecta regula impusa de teatru isi pierd prioritatea privind asezarea in seala. Accesul acestora in sala va mai fi posibil, in mod exceptional, numai in conditiile in care vor mai exista locuri disponibile in sala.
Accesul la spectacole se va face doar dupa verificarea datelor personale. Sunt acceptate urmatoarele modalitati de validare: biletul printat primit prin e-mail sau e-mail-ul prezentat direct pe telefon sau tableta. În cazul în care nu exista posibilitatea prezentarii cu biletul electronic, este de datoria dumneavoastra sa imprimati biletul electronic in intregime, incluzand elementele de identificare (datele dumneavoastra, informatiile despre reprezentatie, numarul locurilor achizitionate, etc).
Prin achizitionarea si inchirierea de bilete pe www.godotcafeteatru.ro, utilizatorii accepta sa respecte regulamentul de functionare al teatrului. Teatrul isi rezerva dreptul de a nu permite accesul acelor persoane care nu respecta regulamentul de functionare al teatrului.

Termeni generali

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.godotcafeteatru.ro (denumite in continuare ‘Termeni si Conditii’) stabilesc conditiile in care orice persoana poate vizita sau utiliza serviciile disponibile pe site-ul www.godotcafeteatru.ro (denumit in continuare ‘Site’) si are valoarea unei conventii incheiate intre S.C. Rivulus Dominarum Film SRL (denumita in continuare ‘Godot Cafe-Teatru’),cu sediul in Bucuresti, sector 4, Strada Viorele nr. 34, Bl. 15, ap. 2, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/18851/2005 cod de inregistrare fiscala RO 18114199, in calitatea sa de proprietar si administrator al www.godotcafeteatru.ro, o platforma online de rezervare/cumparare bilete spectacole, si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze serviciile disponibile pe site.
Neacceptarea Termenilor si Conditiilor, ori a oricarei prevederi din acestea, atrage obligatia persoanei respective de a inceta accesarea Site-ului. Accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea serviciilor de rezervare/ cumpărare bilete, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de catre site va exprimati in mod expres consimtamantul ca Godot Cafe-Teatru sa prelucreze și sa stocheze datele cu carcater personal furnizate de utilizatori.Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Godot Cafe-Teatru va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Scopul colectarii datelor este: marketing, publicitate si servicii de comunicatii electronice. Refuzul dvs. Va conduce la imposibilitatea de a benificia de serviciile puse la dispozitie de catre Godot Cafe-Teatru. Informatiile furnizate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre Godot Cafe-Teatru.
Prin utilizarea serviciilor disponibile pe site veti primi informatii despre produsele, serviciile, ofertele si noutatile oferite de catre Godot Cafe-Teatru.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere pe care o puteți trimite prin email la: contact@godotcafeteatru.ro.

Materialele si informatiile accesibile pe Site

Continutul foto, video sau text si elementele grafice de pe Site, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori apartin Godot Cafe-Teatru si reprezinta continutul Site-ului. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care este disponibil pe site si indiferent de natura lui, poate fi utilizat exclusiv in uz personal. Orice utilizare de continut de catre terte persoane altfel decât în scop personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Godot Cafe-Teatru. Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
Este permisa reproducerea în scopuri necomerciale a unor mici fragmente din artiolele publicate (max. 2 paragrafe). Este obligatorie specificarea sursei informatiilor preluate, sub urmatoarea forma: (Sursa: www.godotcafeteatru.ro) sunt permise link-urile catre Site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: ‘Informatii furnizate de Godot Cafe-Teatru’. Godot Cafe-Teatru isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice entitate care incalca in orice mod aceste prevederi. Cererile de utilizare a continutului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa de e-mail: contact@godotcafeteatru.ro cu specificatia ‘In atentia departamentului de comunicare’.Orice entitate care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu continutul transmisa in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod continut inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja raspunderea Godot Cafe-Teatru, ci numai raspunderea persoanelor implicate.

Cumpararea biletelor pentru spectacolele Godot Cafe-Teatru

Godot Cafe-Teatru ofera spre vanzare – bilete pentru spectacolele de teatru sau concertele pe care le gazduieste, in schimbul achitarii acestor bilete online, cu cardul bancar. Biletele achitate prin intermediul Site-ului vor fi trimise prin e-mail-ul inscris in formularul de comanda disponibil pe site de catre utilizator. Nu se vor vinde bilete persoanelor care nu fac dovada platii sau care nu completeaza corect sau complet datele personale in formularul de comanda. Godot Cafe-Teatru isi rezerva dreptul de a anula comenzile care nu contin informatii de identificare corecte pentru beneficiarii serviciilor. In functie de contractele incheiate cu partenerii Godot Cafe-Teatru, pot exista taxe suplimentare. Taxele suplimentare reprezinta costurile survenite din procesarea plăților. Rezervările sunt înregistrate in momentul confirmarii platii dumneavoastra. Godot Cafe-Teatru isi rezerva dreptul de a modifica pretul biletelor. Persoanele aflate in fluxul de achizitie de bilete vor primi o notificare la schimbare preturilor (atat crestere cat si scadere). Schimbarea preturilor biletelor nu afecteaza rezervarile facute inainte de efectuarea schimbarii. La finalizarea fiecărei comenzi se va afișa suma totala. Sumele afisate la finalizarea comenzii sunt sumele finale.

Modalitati de plata

Pentru cumpararea de bilete, Godot Cafe-Teatru accepta urmatoarele modalitati de plata: plata cu cardul bancar.

Plata cu cardul

Platile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de catre MobilPay, partenerul Godot Cafe-Teatru in procesarea platilor. Comunicatia intre client si procesatorul de plati se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informatiile dumneavoastra financiare vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plati. Godot Cafe-Teatru nu stocheaza, primeste sau proceseaza in niciun fel detaliile tranzactiilor bancare (numar card, CVV, etc).Procesarea platilor se va face doar in LEI. In cazul in care clientul are contul in alta valuta, suma va fi automat convertita in LEI, la cursul bancii din ziua respectiva.Taxele de procesare bancara a platilor sunt acoperite in totalitate de catre client.

Traficul de date

Traficul de date asociat utilizarii Site-ului se taxeaza conform planului tarifar al operatorului de telefonie mobila.

Returnarea contravalorii biletelor

Godot Cafe-Teatru nu va returna contravaloare biletelor decat in situatii exceptionale, precum anularea spectacolului. In suma returnata nu sunt incluse comisioanele percepute de catre procasatorul platii. Persoanele care achizitioneaza bilete online pot anula rezervarea efectuata in urma achizitionatii biletelor online. Pentru a beneficia de returul banilor, este necesara trimiterea unui e-mail catre contact@godotcafeteatru.ro.ro cu subiectul ‘RETUR nume si data spectacol’’ impreuna cu dovada aferenta comenzii, primita prim email/sms de la procesatorul de plata, cu minim 72 de ore inainte de data si ora la care a fost programat spectacolul. Nicio cerere venita dupa termenul anterior mentionat nu va fi onorata. Godot Cafe-Teatru nu va returna contravaloarea biletelor in caz de neprezentare la ora anuntata oficial pentru inceperea spectacolului.

Limitarea raspunderii

Godot Cafe-Teatru nu este raspunzator sub nicio forma si nu poarta niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a platilor cu cardul. Godot Cafe-Teatru nu este responsabila pentru niciun fel de eroare si/sau frauda decurgând din, sau in legatura cu acest serviciu. Totodata, desi serviciile de plata sunt oferite si dirijate in totalitate si in mod independent de catre furnizorii nostri, Godot Cafe-Teatru va intreprinde toate masurile rezonabile pentru a limita pe cât posibil riscul aparitiei acestor erori si/sau fraude. Godot Cafe-Teatru va depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile cat mai repede. Godot Cafe-Teatru nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni comise in furnizarea informatiilor de catre Utilizatori. Utilizatorii Siteului sunt de acord sa nu considere Godot Cafe-Teatru responsabil pentru utilizarea incorecta sau frauduloasa a Site-ului. In cazul aparitiei situatiei de forta majora, Godot Cafe-Teatru si/sau operatorii, angajatii si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Godot Cafe-Teatru, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.Utilizatorii renunta la cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului de vanzare sau rezervare bilete Godot Cafe-Teatru.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Godot Cafe-Teatru isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site sau de serviciile de cumparare sau rezervare bilete ori prin accesarea Site-ului. Utilizatorul este de accord cu Termenii si Conditiile de utilizare ale Site-ului, in forma si cu continutul de la data accesarii.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile utilizatorilor Site-ului si ale Godot Cafe-Teatru, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc acestea, vor fi interpretate, implementate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu aparut in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In cazul imposibilitatii de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti sau de catre instanta judecatorasca a municipiului cel mai apropiat de locul desfasurarii spectacolului in cazul deplasarilor.