S P E C T A C O L E

Godot
Cafe-Teatru

 

Teatru

”Sub pragul de sus”
Vineri 01.09.2017
Un one-man-show cu Răzvan Vasilescu


Într-o carte returnată cu 113 ani mai târziu, ceea ce înseamnă în primul rând o amenda astronomică, un bibliotecar olandez găsește un bilet de curațătorie strecurat între pagini ca semn de carte. Această descoperire neobișnută îl intrigă la culme și îl convinge să plece într-o calătorie fabuloasă în jurul lumii, din Olanda pâna la Londra, in China, în America și Australia, până chiar în Insula Paștelui, în căutarea personajului straniu căruia i-a trebuit mai mult de o viață de om să returneze un ghid de călătorie împrumutat. 


Fiecare “dovadă” pe care o găsește pe parcurs nu face decât să adâncească misterul. Toate indiciile duc către un personaj mitologic, a cărei existentă nu a fost niciodată dovedita până astăzi. În căutarea lui, prin lume și prin istorie, bibliotecarul nostru, devenit detectiv de nevoie, va ajunge la o concluzie extraordinară pe care ne-o v-a împărtăși și nouă în această seară. 


O poveste uluitoare care îl afectează și ne inspiră pe noi toți si încearcă să ne dea raspunsuri pe care poate le-am căutat toată viața


Răzvan Vasilescu ne aduce pentru prima dată pe scena textul fascinant al lui Glen Berger în traducerea Antoantei Ralian, intr-un recital de actorie excepțional.


Durata: 1 h 45’
Preț bilet: 35 lei
  Cumpara bilete online
Tur virtual Godot Cafe Teatru
Parteneri Godot Cafe Teatru