S P E C T A C O L E

Godot
Cafe-Teatru

 

Teatru

"Cântec pentru Tisha" - Spectacol musical pentru copii
Duminica 07.05.2017
Spectacol invitat 

Distribuție:
Tisha: Elena Dumitrescu/Andra Mirescu
Gratziline: Andreea Gaica/ Andreea Mera
Rază de Culoare: Ilona Brezoianu
Coșarul: Emilian Mârnea
Urs: Rareș Stoica
Regizor: Felicia Dalu
Compozitor: Eduard Petru Jighirgiu
Producător: MiniArtShow by Ioana Ginghină

 
Publicul format din copii este unul sincer, cu multe pretenții, însă, o dată cucerit, acesta îți este fidel până la capăt.
Cântec pentru Tisha" înseamnă performanță actoricească, un senariu unic inedit, muzică originală, adaptată genului de muzică de calitate pentru cei mici. Este un spectacol dedicat atât pentru copii peste 4 ani cât și pentru părinții care, prin interacțiune și jocuri noi, reușește să aducă în prim plan strânsa relație dintre copii și părinți, importanța și nevoia de a petrece cât mai mult timp cu copilul tău.

 
"Cântec pentru Tisha" este o poveste inspirată dintr-o problemă reală a copiilor din România. Tisha este o fetiță care are părinții departe și, în fiecare zi, la anumite ore, fetița se întâlnește pe Skype cu ei pentru a sta de vorbă. Cei care îi sunt alături și o ajută să uite de dorul de părinți sunt jucăriile ei. Un urs haios, păpuşile Rază de soare și Gratziline și coșarul vesel îi propun o serie de jocuri hazlii, interactive, care îi vor bucura și pe publicul spectator. Astfel se nasc o serie de jocuri distractive, la care vor participa activ și copiii din public.


Printre cântecele unice, special create pentru acest spectacol, copiii vor putea recunoaște și câteva cântece celebre ale copilăriei noastre.


“Ideea unui musical original pentru copii, mi-a venit atunci când am observat că există o mare nevoie de astfel de produse pentru cei mici. Sunt mama unei fetiţe de 6 ani și lucrez în industria teatrului pentru copii de 14 ani. Astfel, am observat că celor mici le plac spectacolele cu multă muzică, dans și povești reale.”, declară Ioana Ginghina, manager MiniArtShow.


Durata: 1 h
Preț bilet: 25 lei
 
Tur virtual Godot Cafe Teatru
Parteneri Godot Cafe Teatru