S P E C T A C O L E

Godot
Cafe-Teatru

 

Teatru

"Bucureștiul meu"
Sambata 14.10.2017
Compania 17
prezintă
Bucureștiul meuA scrie despre București devine un pretext pentru a scrie despre tine. Despre tine student la UNATC, venit de prin cartierele bucureștene sau de oriunde din țară: Piatra Neamț, Alba-Iulia, Caracal, Botoșani, Brașov, Mioveni sau chiar din Chișinău. Aici, Bucureștiul este Acasă al tău. Aici ai învățat să conduci noaptea, ai alergat pe străzi, ai stat singur pe treptele de la Universitate, ai iubit, ai avut senzația că nimicul de acasă nu este diferit de nimicul de aici, te-ai dus la facultate cu gândul că habar nu ai ce o să ți se întâmple peste 10 ani, te-ai dus la castinguri și ai ajuns acasă gândindu-te că ești doar un produs care trebuie cumpărat, te-ai întors în școală și ai sperat că după ce termini facultatea, vei ști încotro s-o apuci. Speri că cineva te va considera necesar și îți va deschide ușa.

Speri că cineva te va considera necesar și își va deschide ușa. Speri. Claudia Ene, Mădălina Țapu, Adelina Toma, Vlad Brumaru, Cristiana Luca, Vlad Galer, Florin Aioane, Cristina Danu, Vlad Lință, Alexandra Răduță, Paul Nistor, Oana Mosneagu, studenți anul II Actorie, UNATC București.

Regie și concept: Adelaida Zamfira,  

Lucian Maxim – pregătire muzicală ritmuri,

Andreea Duță/Alina Radu – consultant coregrafie,

Nicolae Nastasia –  pantomimă,

Adrian Pleșca (Artan) - pregătire muzicală „Perfect” (muzica: Răzvan Moldovan, versuri: Adrian Pleșca),

Andu Daniel Patache/Bogdan Maraloiu/Radu M Savin – regie film,

Andu Daniel Patache/ Radu M Savin/Pavlos Didaskalou – imagine,

Ștefan Boghiu – multimedia,

Secția Sunet 2: Matúš Imríšek,

Ioana Colceag – consultant costume,

Sergiu Diaconu – grafică

http://agenda.liternet.ro/articol/21398/Ilinca-Anamaria-Prisacariu/Bucurestiul-nostru-un-spectacol-al-sinceritatii-primilor-pasi-la-Teen-Fest-2016.html


Preț: 30 lei
Durata: 1h 30
  Cumpara bilete online
Tur virtual Godot Cafe Teatru
Parteneri Godot Cafe Teatru