S P E C T A C O L E

Godot
Cafe-Teatru

 

Teatru

"Acum ori niciodată" de Valentin Krasnogorov
Vineri 26.01.2018
Regia: Mihai Constantin
Cu: Șerban Pavlu, Mirela Oprișor, Gheorghe Ifrim, Nicoleta Lefter
Light Design: Ducu Darie

”Acum ori niciodată” de Valentin Krasnogorov. O comedie ușoară la prima vedere... 4 personaje, 2 cupluri și o temă, pe cât de cunoscută și ”bătătorită” de toată lumea, în scris și în viața reală, pe atât de specială ca abordare și viziune. Căsătoria și familia. În esență - o comedie amară. Conform statisticilor, în lumea de azi sunt mult mai multe divorțuri decât căsătorii fericite. Iar după un divorț și o altă căsătorie, de cele mai multe ori, nu vei deveni mai fericit. Cele patru personaje ale piesei sunt oameni obișnuiți care se confruntă cu aceeași problemă. O piesă care cu siguranță place, fie pentru că ne regăsim adesea într-o astfel de poveste, fie pentru dialogul extrem de antrenant în care e scris, fie pentru replicile savuroase care iți rămân întipărite în memorie...

2 cupluri. 2 prietene ”adevărate” și 2 prieteni ”adevărați” și o poveste de dragoste pe cât de atipică pe atât de frumoasă.

Atipică pentru că viziunea despre iubire este atât de diferită de la persoană la persoană, de la vârstă la vârstă, de la femeie la bărbat... Pentru că ”acum ori niciodată” ești nevoit să iei o decizie care îți schimbă total destinul... pentru că ”acum ori niciodată” e aceea decizie care trebuie luată rapid, chiar dacă ani întregi te-a frământat...pentru că ”acum ori niciodată” e atât de simplu și totuși atât de complicat. Pentru că în ”acum ori niciodată” poate începe FERICIREA.


Durata: 1h 30
Preț: 50 Lei


Producator: ON STAGE
  Cumpara bilete online
Tur virtual Godot Cafe Teatru
Parteneri Godot Cafe Teatru