INVITĂ UN BUNIC LA TEATRU

Godot
Cafe-Teatru

 

NiciodatÄ nu e prea târziu pentru un mulÈumesc


ÎncÄ din copilÄrie, bunicii au fost cei care ne-au deschis porÈi cÄtre lumi pe care n-am fi avut cum sÄ le cunoaÈtem pânÄ atunci. De la ei am învÄÈat cÄ timpul nu e cel mai mare duÈman al nostru Èi cÄ bucuriile se ascund uneori în lucruri mÄrunte.

Fie cÄ încÄ ne mai bucurÄ duminicile cu poveÈti, fie cÄ ne privesc deja din locuri mai bune, rÄmân un simbol al iubirii necondiÈionate, al bunÄtÄÈii Èi al înÈelepciunii.

Sunt însÄ bunici pe care nu îi mai viziteazÄ nimeni. MulÈi dintre ei nu îÈi mai permit nici mÄcar bucurii simple: o masÄ în oraÈ sau un spectacol de teatru.

Godot Cafe - Teatru, în colaborare cu Telefonul Vârstnicului - program al FundaÈiei Principesa Margareta a României, te invitÄ sÄ oferi unui bÄtrân cu venituri reduse o dupÄ-amiazÄ la teatru Èi o masÄ în oraÈ. Printr-o donaÈie minimÄ de 25 de lei poÈi aduce o bucurie imensÄ în viaÈa unui bunic.

Cu ajutorul tÄu, la începutul lunii aprilie, 100 de bunici vor avea parte de o suprizÄ plÄcutÄ în prag de SÄrbÄtori. ÎÈi mulÈumim pentru bucuria de a dÄrui!

Invită un bunic la teatru!
  Cumpara bilete online
Tur virtual Godot Cafe Teatru
Parteneri Godot Cafe Teatru