Gunoierul

Spectacol recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani
miercuri, 23-05-2018, 20:00

De: Mimi Brănescu

Regia: Gina Lazăr

Cu: Vlad Corbeanu, Andrei Mateiu, Andreea Samson / Andreea Mateiu

În acest moment nu se mai pot cumpăra bilete pentru acest spectacol.

„Gunoierul“ de Mimi Brănescu este o piesă de teatru care se înscrie în genul comediei şi care, sub voalul umorului, încearcă să atragă atenţia asupra unor întrebări la care noi, cei de azi, nu prea mai vrem, nu prea mai avem chef să răspundem sau pe care le ignorăm pur şi simplu.
În piesa lui Mimi Brănescu, gunoierul este detectivul care, tot căutând prin gunoaie, găseşte răspunsuri, descoperă taine ţinute cu grijă, află multe din cele ce sunt ţinute „la secret“ de locuitorii unui cartier şi, astfel, îi surprinde pe mulţi.

Un simplu gunoier își poate întoarce viața cu susul în jos. Câte lucruri interesante poți afla despre o persoană pur și simplu cotrobăind prin gunoiul său menajer ?

Și dacă după o zi istovitoare de muncă, mergând să arunci gunoiul întâlnești un individ care îți prezintă tot soiul de povești despre familia ta, povești care se transformă treptat în realitate, realitate care se transformă în paranoia, finalul nu poate fi decât unul incitant.

Gunoierul, un Sherlock Holmes al zilelor noastre, creează un scenariu demn de premiile Oscar. Scenariu în care cel ce e prins, devine personajul principal. În unele momente, chiar și publicul spectator devine personaj principal.
Detectivismul acestui personaj  este molipsitor. Situațiile comice ce se succed pe tot parcursul spectacolului și creează imaginea panoramică a acestui subiect.

Durata: 90 minute
Preț bilet: 35lei